24 beschikbaar
7 onder optie
33 verkocht (o.v.)
Hoe werkt de woningzoeker
Het woningaanbod van Strand Residence kunt u bekijken via de woningzoeker. De woningzoeker bevat de woningen van de straten Zeeweg en Van Hasseltweg.
Door op een woning te klikken zult u rechts alle informatie van deze woning te zien krijgen.
Als de woning bevalt kunt u vervolgens de woning toevoegen aan uw favorieten door te klikken op Voorkeur Toevoegen aan voorkeuren onderaan de pagina. Onderin het scherm worden uw woning voorkeuren verzameld.
Wanneer u minimaal 1 voorkeur heeft toegevoegd, klikt u op 'Inschrijven' rechtsboven. Onder het veld met uw voorkeur(en) klikt u op 'Registreer met X voorkeuren'. Vul hier uw naam en e-mailadres in. Vervolgens ontvangt u een e-mail met een link om een account te maken voor uw Mijn-omgeving. Via de link kunt u een wachtwoord instellen om te starten met uw inschrijving. Uw voorkeuren worden hier automatisch ingevoerd.
Alle verstrekte informatie op deze website zijn met de grootste zorg samengesteld. Ze geven u inzicht in het woningaanbod van Strand Residence. Desondanks dient alle informatie onder voorbehoud te worden beschouwd, aangezien dit slechts informatieve stukken zijn.